Kinderen van de binnentuin

timtaco1_120812_114129In De kinderen van de binnentuin gaat het niet alleen over Tim en Taco, maar over alles zes de kinderen. In één schooljaar maken ze van alles mee. Ze kunnen vreselijk ruzie maken, maar komen ook voor elkaar op. Op driehoog boven Minke woont Peter. Hij is al heel oud, bijna twintig. Jammer genoeg is hij verslaafd aan drugs. Hijzelf is best aardig, maar zijn zogenaamde vrienden zorgen voor veel narigheid. De kinderen bedenken een plan om Peter te helpen, maar dat valt niet mee… Peter gaat afkicken, maar als hij terugkomt, heet niet iedereen hem welkom thuis in de straat.

Intussen vieren de kinderen ook feest: Sinterklaas, Kerst, Pasen, Pinksteren. Tim en Taco schaatsen bijna een wak in. Minke’s oma wordt erg ziek. En wie gaat er opeens met wie? Wie mag er niet meedoen met de hut omdat ze een huilebalk is? En hoe loopt het met Peter af?

De kinderen van de binnentuin is nu bij Lieke zelf te koop voor
€ 5,00 + € 1,95 portokosten. Gesigneerd natuurlijk! En als je wilt met een persoonlijke opdracht. Via het contactformulier op deze site kun je het boek bestellen. Vermeld je naam en adres en ook wat je er als opdracht in geschreven wilt hebben.